Caracteristici distinctive pentru Honda Accord 2016 și 2018: Ce trebuie să știți

21.06.2023 | комментариев 0 | раздел: Своими руками

În urmă cu câteva zile, Honda a prezentat la Detroit a zecea generație Honda Accord. Este interesant să comparăm vizual modificările aduse modelului și probabil că vom avea șansa să-l călărăm în viitor.

Generația anterioară a mașinii a fost o dezvoltare evolutivă a predecesorului său. Noua generație, deja a zecea, arată complet diferit și este mai mult o dezvoltare revoluționară decât una evolutivă. Honda a confirmat că renunță la opțiunea coupe, dar pe de altă parte, sedanul are un stil puternic împrumutat de la coupe, ceea ce este evident în mare parte în linia dramatică a acoperișului.

Honda nu s-a bazat pe o prezență mai mică a mașinii pe șosea și nici pe marginea lățimii. Noua mașină este cu 14,99 mm mai jos și cu 9,91 mm mai lată. Lungimea a fost redusă cu 9,91 mm, dar ampatamentul a fost extins cu 54,87 mm.

La interior, noul Honda Accord (http://www.hondabook.ru/ro/Accord) arată mai premium decât volanul său sport cu trei spițe, datorită materialelor moi ale tapițeriei planșei de bord, consolelor centrale și podelei minimaliste și unui model modern. sistem de infotainment care este cea mai recentă tendință în modă. În locul unui afișaj dublu, se folosește un nou ecran tactil „plutitor” de 8” și un afișaj digital TFT de 7” este instalat pe tabloul de bord în fața șoferului, susținut de o buză/cap de 6”. -up / display pentru șofer.

Farurile au 9 lumini full LED, cum ar fi cele de ceață și stopuri. Scaunele din față au 12 direcții de reglare, inclusiv reglare lombară cu reglare pe înălțime. Există un sistem de infotainment Display Audio cu Apple CarPlay și Android Auto, există un încărcător wireless, internet wireless intern 4G LTE și un sistem audio de 450 de wați, cu 10 difuzoare.

Odată cu apariția noii generații Honda Accord, motoarele cu aspirație naturală de 2,4 litri, patru cilindri și 3,5 litri V6 pe benzină au dispărut. În locul lor, vedem noi motoare turbo avansate de 1,5 și 2,0 litri. Primul oferă 192 CP, 260,31 Nm și este asociat cu o transmisie manuală sau variomatică cu 6 trepte. Motorul de 2,0 litri dezvoltă 252 CP, 341,67 Nm și funcționează cu o transmisie manuală cu 6 trepte sau automată cu 10 trepte.

Varianta hibridă Honda Accord folosește a treia generație de propulsie cu două motoare a companiei și combină un motor Atkinson de 2,0 litri cu două motoare electrice. Nu există încă date despre performanța motorului hibrid.

Honda Accord Hybrid 2018 este construit la uzina companiei din Marysville, Ohio, SUA și va ajunge pentru prima dată pe piețele de peste mări în această toamnă.

Pentru instrucțiuni pentru repararea Honda Accord clasice, consultați aceste linkuri: a treia sau a șasea generație.

Оставить комментарий

Текст сообщения:

Имя:

E-mail:

Капча загружается...