Ce trebuie să știți despre noul Hyundai Tucson: o listă a avantajelor acestuia

23.06.2023 | комментариев 0 | раздел: Общие заметки

Conceptul de design întruchipează stilul urban combinat cu soliditatea off-road.

Noul Tucson (descrierea modelului) este o mașină emblematică pentru Hyundai Motor, care va ajuta compania să-și schimbe felul în care își arată produsele. Cu design sportiv, tehnologii noi și un nivel ridicat de confort, Tucson continuă tradiția companiei în segmentul SUV.

Fața are o grilă hexagonală distinctă care se conectează la farurile cu LED-uri și oferă mașinii un aspect distinctiv. Elementul în formă de aripă din bara față, care integrează lumini de zi cu LED, adaugă stilului unic și sporește senzația de putere și stabilitate.

În spatele individualității este accentuată de linii orizontale care pornesc de la arcadele aripilor. Farurile din spate sunt o continuare a liniei laterale și le completează pe cele caracteristice.

proporțiile și spiritul sportiv sunt exprimate clar printr-un element de protecție sub bara de protecție și o tobă dublă.

Interiorul la prima vedere impresioneaza prin atentia la fiecare detaliu. Noi materiale moi și plăcute la atingere au fost folosite în întreaga mașină pentru o senzație premium. Toate acestea sunt completate de sisteme inteligente de comunicare și confort la bordul vehiculului. Pentru un confort maxim, Tucson poate oferi opțional scaune încălzite și un volan. Unic pentru segment este capacitatea de a ventila scaunele. În plus, Tucson este echipat cu un hayon electric și cea mai mare trapă de încărcare din clasa sa. Direcția corectă a traseului este îngrijită de sistemul de navigație, care calculează atât distanța, cât și timpul necesar pentru a ajunge. TomTom LIVE oferă o varietate de informații, cum ar fi trafic, vreme,

În ceea ce privește siguranța, Tucson este complet echipat cu toate sistemele moderne din acest domeniu. Dacă există un potențial pericol de a se ciocni cu un alt vehicul sau cu un pieton, vehiculul va activa un sistem care îl poate opri complet. Pe lângă sistemele standard precum ABS și ESP, este disponibil un sistem de menținere a benzii de circulație, precum și un sistem de informare a șoferului despre un obiect în zona moartă. O altă noutate este sistemul de avertizare a traficului din spatele mașinii – foarte util la părăsirea parcărilor cu vizibilitate limitată. Siguranța pietonilor este asigurată de sistemul de ridicare a capacului frontal în caz de accident.

O altă gamă largă de sisteme se ocupă de confortul condusului. Una dintre ele este parcarea auto, care, la parcare, rotește automat volanul mașinii cât este necesar. Șoferul controlează procesul numai cu pedala de frână. Pentru o senzație mai sportivă, acesta poate fi comutat în modul „Sport”, care schimbă modul de schimbare a vitezelor într-o transmisie automată. În condiții extreme de teren, șoferul poate bloca diferențialul central pentru a oferi o tracțiune maximă sau poate activa sistemul de coborâre automată al vehiculului.

Noul Tucson (manual de reparații de prima generație) este echipat cu cea mai largă gamă de motoare din clasa sa. Poti alege intre doua benzina — 1.6 GDi 132 CP. sau turbo-benzină 1.6 T-GDI cu 177 CP. Pentru iubitorii de motorină este disponibil un 1.7 CRDI cu 115 CP. sau 2.0 CRDi cu 136 sau 185 CP. Motoarele pot fi cuplate la o transmisie manuală sau automată, iar pentru prima dată în gama sa de SUV, Hyundai oferă o transmisie automată cu șapte trepte cu dublu ambreiaj pentru unii. Tracțiunea poate fi fie integrală, fie doar roțile din față la capacități mai mici.

Complet dezvoltat și testat în Europa, noul Tucson oferă performanțe excelente, dinamică și plăcere de condus pe drumurile europene.

Оставить комментарий

Текст сообщения:

Имя:

E-mail:

Капча загружается...