Principalele caracteristici ale noului Renault Megane: ceea ce trebuie să știți

23.06.2023 | комментариев 0 | раздел: Дачный участок

Îți amintești de acea familie unită — cu un adolescent care se gândea doar la jocuri și divertisment.

Unul căruia iubea desenul și matematica, dar se bucura și de compania plăcută a colegilor de clasă. Micuți fără griji care aduceau bucurie și tandrețe de fiecare dată când v-ați văzut.

Îți amintești cum arăta după ce s-a întors cu familia din străinătate, la 5-6 ani de la ultima ta întâlnire? Matură, echilibrată, cu o coafură elegantă și emoții echilibrate. Cum ți-a spus ce a învățat, ce concluzii a făcut, ce direcție a ales după ultima ta întâlnire. Micul „negligent” a trecut de la a fi un „cap nebun” la un tânăr stilat, cu viziuni și obiective clare, emanând încredere și potențial.

Aceasta este exact „strălucirea” pe care o poartă noua generație Renault Megane (http://www.renaultbook.ru/ro/Megane) în sine — o mașină complexă, dar cu o istorie răutăcioasă care nu trebuie niciodată uitată și abandonată.

După peste 6,6 milioane de reprezentanți la nivel mondial, noul Megane intră în Bulgaria cu o viziune sportiv-elegant extrem de echilibrată, o înălțime redusă pentru o poziție mai agresivă, dar și un ampatament extins pentru un spațiu interior și un confort mai bun. În general, mașina este cu 64 mm mai lungă (4359 mm) și cu 25 mm mai jos (1447 mm) decât predecesorul său, treptele de pe drum sunt mai largi — 1591 mm în față, +47 mm și 1586 mm în spate, +39 mm. , iar ampatamentul este de 2669 mm (+28 mm).

Noul Megane arată și se simte ca o mașină pe șosea, mult mai mare decât dimensiunea sa reală. În același timp, modelul oferă performanțe excelente de condus și confort, stabil, adecvat și previzibil după o traiectorie dată.

Pentru acei clienți care doresc mai multă emoție, Renault a făcut posibilă comandarea unei mașini cu tehnologia MultiSense în combinație cu sistemul R-Link cu ecran tactil de 7 inchi orizontal sau vertical de 8,7 inchi. Unic pentru segment este prezența sistemului inteligent de direcție pe patru roți 4Control în versiunea sportivă a lui Megane GT.

Tehnologia Renault Multi-Sense oferă șoferului o libertate excepțională, permițându-i să-și transforme mașina cu doar două clicuri și un comportament disponibil, trecând de la polul „economiei optime de combustibil” la „transport echilibrat pe distanțe lungi” și la „eliminarea stresului”. Șoferul poate alege dintre patru moduri de funcționare reprogramate — Eco, Neutru, Confort și Sport, precum și o Perso opțională care poate fi personalizată după preferințele proprietarului. După selectarea unuia dintre moduri, nu numai comportamentul mașinii în sine, suspensia, reacția pedalei de accelerație, efortul asupra volanului, sunetul și altele, ci și stilul și schema de culori a panoului de control digital iar panoul central se schimbă semnificativ. afişa.

În ceea ce privește interiorul noului Megane, acesta oferă spațiu uimitor pentru dimensiunile sale exterioare, iar pasagerii de pe scaunele din spate se pot bucura și de un confort ridicat chiar și atunci când scaunele din față sunt mai înalte și scaunele din față trebuie împinse înapoi. Materialele folosite sunt de înaltă calitate și sunt plăcute ochilor și mâinilor, iar chiar și elementele din plastic au o senzație plăcută, rece, catifelată la atingere.

Adăugând valoare achiziției, interiorul elegant al noului Megane dispune de un sistem de iluminare indirectă care își schimbă culoarea în funcție de modul de operare selectat de șofer de la MultiSense.

Pentru versiunile Bose®, inginerii Renault și Bose au lucrat îndeaproape pentru a crea un sunet personalizat pentru model, care este reglat special pentru noul MEGANE, datorită plasării optime a difuzorului central în față și a încă opt difuzoare în cabină. Această combinație oferă un sunet precis, clar și bine echilibrat. Fiecare notă, detaliu și nuanță a înregistrării originale este surprinsă impecabil.

Noul Megane intră pe piața bulgară cu posibilitatea de a alege între patru versiuni diesel — dCi 90, dCi 110 și dCi 130 cu o cutie manuală cu șase trepte și dCi 110 cu o cutie de viteze robotizată EDC cu șase trepte și două versiuni pe benzină — SCe 115 și TCe 130. în combinație cu cinci — și o transmisie manuală cu șase trepte.

În mod tradițional pentru marca Renault (istorie) în ultimii ani, noul Megane este echipat și cu o gamă impresionantă de sisteme de siguranță activă și pasivă, oferite în principal ca dotare standard. Mașina este dotată cu control adaptiv al vitezei de croazieră, un sistem de frânare automat în cazul unei coliziuni cu un vehicul care se deplasează în față, un sistem de avertizare pentru trecerea accidentală a liniei centrale, o cameră pentru vedere spate, senzori de parcare și faruri automate. și altele.

http://www.renaultbook.ru/ro/Megane/1 — reparație și întreținere independentă a primei generații Renault Megane.

Оставить комментарий

Текст сообщения:

Имя:

E-mail:

Капча загружается...